Tillstånd

Ett lösenord skyddar följande programinställningar från att ändras av en användare eller grupp. Om en kryssruta bredvid en åtgärd är markerad betyder det att användaren eller användargruppen får utföra den valda åtgärden.

Konfigurera programinställningar

Ändra programinställningar i huvudfönstret, fönstret Inställningar, Meddelandecentret och meddelanden.

Aktivera och inaktivera spårning av program.

Hantera Säkerhetskopiering och återställning

Skapa, ändra och ta bort jobb för säkerhetskopiering och återställning.

Logga in till Webbpolicyhantering

Logga in till Webbpolicyhantering och redigera inställningar

Avsluta programmet

Avsluta programmet.

Ta bort/ändra/återställ programmet

Ta bort, ändra och återställa programmet.

Ta bort nyckel

Ta bort eller ändra en aktiveringskod och reservaktiveringskod.

Visa rapporter

Gå till fönstret Rapporter.

Inaktivera skyddskomponenter

Inaktivera och aktivera skyddskomponenter som är tillgängliga i fönstret Inställningar under avsnittet.